Zoek je nog een leuke vakantiebestemming met jouw vrienden? Zoek dan niet verder! Mallorca is de ideale bestemming voor een vakantie met een gezellige vriendengroep. Van uitgaan tot cultuur, je hebt het allemaal op dit eiland. In dit artikel zal ik je drie redenen geven om je te overtuigen.

Het uitgaansleven

De laatste jaren wordt Mallorca steeds populairder onder de jeugd. Dit is ook niet zo gek, aangezien het uitgaansleven fantastisch is. In de plaats El Arenal zit het bomvol leeftijdgenoten. Er zijn veel leuke clubs en kroegjes waar jij met je vrienden kan gaan stappen. Het voordeel hiervan is dat een groot deel van de bezoekers uit Nederland komt, waardoor de beste Nederlandse artiesten in deze clubs komen optreden.

Fantastische stranden

De mooiste stranden van Mallorca zijn misschien wel dicht bij El Arenal te vinden. Op deze stranden kan je heerlijk relaxen en uitkateren. Hiernaast kan je er natuurlijk ook voor kiezen om alvast te genieten van een heerlijk cocktailtje. Verder zijn er leuke activiteiten oo de stranden zoals voetbaltoernooitjes en jetski’s. Wanneer je geen kater hebt zul je je dus nooit vervelen op deze stranden.

Jongerenhotels

Veel jongeren vinden het verschrikkelijk om in een hotel vol gezinnen te zitten. Zeikende buren, huilende kinderen en boos personeel is natuurlijk niet wat je wilt zien op vakantie. Op Mallorca zijn er gelukkig veel hotels die geschikt zijn voor jongeren. Hier kan je helemaal jezelf zijn en ontmoet je misschien ook nog wel nieuwe vrienden, fantastisch toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *