glamping in Nederland

Wil je wel kamperen maar zie je er tegenop dat het allemaal wat primitief is, dan is glamping in Nederland echt voor jou weggelegd. Je zou het kunnen omschrijven als kamperen maar dan met wat meer luxe, natuurlijk ben je hiervoor bij de Leistert aan het goede adres. De gezelligheid van het echte kamperen, maar de luxe die je thuis ook gewend bent. Je kan gewoon met je eigen kampeermiddel komen, aangevuld met de mogelijkheden die de camping heeft te bieden. 

Kampeerplaats met eigen sanitair

Bij glamping in Nederland op de Leistert, geniet van je kampeerplaats met privé sanitair. Hierbij hoef je niet meer naar de douche te lopen want deze staat op je eigen plaats, maar ook het toilet en de vaatwasser heb je tot je beschikking. Wil je echt het gevoel van luxe hebben, dan is het zelfs mogelijk om op je plaats een infrarood sauna te laten plaatsen. Heerlijk om in de avond nog even te genieten in de sauna om de dag met een ontspannen gevoel af te sluiten.

Ook wanneer je geen eigen middelen hebt

Natuurlijk heeft niet iedereen een eigen tent of vouwwagen om te genieten van glamping in Nederland, bij de Leistert kun je een Glamping Tent of Safaritent huren om toch lekker luxe te kamperen. Bij de Safaritent heb je geen sanitair, maar het voordeel van deze tent is wel dat ze zeer dicht bij de sanitair gebouwen staan. Ben je met het hele gezin, dan kun je voor de kinderen een klein exemplaar huren zodat zij ook hun eigen slaapplaatsen hebben. Op deze manier hebben de kinderen echt wat te vertellen op school dat zij alleen hebben geslapen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *